Bloggen

geweldige en creatieve cadeau-ideeΓ«n

 

We vieren het allemaal graag tijdens de feestdagen. Het probleem hiermee is dat er veel stress is die gepaard gaat met de kerstperiode. Je moet bijvoorbeeld naar feestjes gaan, plannen maken en worstelen met het geven van cadeaus. Cadeaus geven kan lastig zijn als je niet weet of de ander van plan is je een cadeau te geven. Vroeger kocht ik geen cadeaus om mensen die ze niet kregen niet in verlegenheid te brengen. Toen besloot ik dat dit stom was. We willen het plezier ervaren van het vinden en geven van creatieve cadeau-ideeΓ«n voor vrienden en familie.

Sommige mensen lijken gemakkelijker cadeaus te kopen dan anderen. Als ik winkel, vind ik vaak iets dat mijn vrienden en familie kunnen gebruiken of willen. Maar hoe hard ik ook mijn best doe, er zijn mensen op mijn boodschappenlijstje creatief cadeau die de creatieve cadeau-ideeΓ«n die ik verzin gewoon niet op prijs stellen. Het zijn meestal mensen die zich verplicht voelen om geschenken te ontvangen in plaats van mensen die graag geschenken geven.

Eerlijk gezegd valt mijn schoonvader ook in die categorie. Ik heb door de jaren heen uren en uren besteed aan het vinden van het perfecte cadeau voor Vaderdag, verjaardagen en Kerstmis. Het probleem is dat het niet uitmaakt welk creatief cadeau-idee ik bedenk, hij zal er iets mis mee vinden. Ten slotte zei ik dat het niet de moeite waard was om iets speciaals voor mijn man te regelen.

Daarom gaven we hem autowasbonnen, vouchers voor zijn favoriete kruidenierswinkel en benzinebonnen. Hij waardeerde het gebaar echt, ook al was het niet het meest creatieve cadeau-idee.

Ik heb gemerkt dat ik nu heel anders winkel voor cadeau-evenementen. Op dit moment denk ik strikt aan de persoon en zijn reactie op het geschenk, in plaats van me te concentreren op creatieve cadeau-ideeΓ«n. Iedereen die de tijd en moeite waardeert die in creatieve cadeau-ideeΓ«n wordt gestoken, zal het proberen. Als het geschenk echter voor iemand is die u niet erg waardeert, kiest u een meer pragmatische weg bij het geven van geschenken. Hierdoor kan de ontvanger profiteren van het geschenk zonder zich gefrustreerd of gekwetst te voelen als ik de moeite doe om het geschenk te geven dat ze niet op prijs stellen.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *